Sensitive behandlere

IMG_0273Jeg får etter hvert en del henvendelser fra folk som trenger hjelp enten til seg selv eller til sine barn. De kommer til meg fordi jeg kan noe om høysensitivitet, og en ting de alltid lurer på, er om jeg kjenner til noen behandlere som KAN høysensitivitet, eller aller helst ER høysensitive selv. Nå er hsp pensum i helsefag, så om noen år er det mange behandlere som kan noe. Men jeg merker meg at de fleste egentlig ønsker en som er sensitiv selv.

Jeg lurer på hvor lett det er å lage en oversikt over høysensitive behandlere? Jeg tror det er mange høysensitive i disse bransjene som ikke ville gått ut og reklamert for sensitiviteten sin. Men jeg synes det burde være en godkjent kvalifikasjon. Bøker lærer en lite om følelser. En behandler som skal behandle høysensitive bør egentlig være det selv. I alle fall burde pasienter hatt muligheten for å velge seg en sensitiv behandler.

Med dette sier jeg at hsp er en viktig ressurs i behandlingsapparatet, og at man stolt burde kunne flagget sin sensitivitet som en ressurs mange ville valgt foran alternativet.

Dersom du som leser dette er en sensitiv behandler, kan du gjerne skrive det i kommentarfeltet under! Jeg bringer det gjerne videre til folk som spør!

Advertisements